Magyar Tudástár
Fehér Sólyom István
 
Legújabb információk
 
Ajánlat I.
 
Mátyás
 
Ajánlat II.
 
Magyar zászló
 
Magyar címer
 
Kortárs alkotók
 
Ajánlat III.
 
Számláló
Indulás: 2007-07-20
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Ajánlat IV.
 
A strassbourgi ítélet
 
Játék
 
Hasznos linkek:
 
Nemzeti Hírháló Tv
 
Mi lesz velünk Viktor?

Mi lesz velünk, Viktor?!

 

 


 

A FIDESZ felkészült a kormányzásra.

 

Mondja Orbán Viktor. Tudjuk. Mindig is készen voltak. 2002 óta készen vannak.

 

Mondják, demokráciában nem lehet erőszakkal megdönteni a „rendszert”. Ki akar erőszakot? Ki akart itt valaha is erőszakot? Az Urak. Azok akartak mindig erőszakot és forradalmat. A magyar nép nem szerveződik önmagától, csak szervezik. 56-ban is szervezték, és 2006-ban is szervezték. A magyar tűr, fásul és hallgat. Mert a jég hátán is megél. A magyar nem bosszúálló, nem gyilkos fajta. Ezt lovagolod meg Viktor? Ugye nem?

Számtalan ember írt már Neked, kért, könyörgött, fenyegetett, szidott, vádolt, de Te hajthatatlan vagy. Vajon miért? Mi az igazság? Ki vagy Te? Soros-rabszolga? Megvett, kiképzett kiszes? Hollywood-i játékos? Oscart érdemelnél. Nemtörődöm nyikhaj? Elképesztő, mit nem nyomtak már le a magyar nép torkán a Te hallgatólagos segédleteddel. Mondd meg, miért?

Viktor, köréd felsorakoztak már olyan komoly erkölcsi tartással rendelkező emberek is, akik által valóban hitelesnek kellene Téged elfogadnunk. Mit művelsz? Nincs rá magyarázat, Viktor! Nincs rá épeszű magyarázat, miért nem csapod le a magas labdákat? Lehet magyar ember akkora hazaáruló, mint ami most kinéz Neked Viktor? Ugye nem?

Lehet magyar ember, bármily nyomás alatt legyen, annyira érzéketlen, hogy nem érdekli, mi van a kisemberrel? Ugye nem? Lehet magyar ember akkora játékos, hogy 20 éven át végrehajt egy feladatot, 20 éven át lelkiismeret nélkül árulja a hazáját és népét? Ugye nem? Lehet magyar ember annyira szívtelen, hogy kivégzi az anyaföldet, és azt, aki megműveli? Ugye nem? Lehet magyar ember 5 gyermekkel annyira gátlástalan, hogy valóban a tőkés világrendnek szolgál? Ugye nem? Lehet magyar ember olyan sumák, hogy csak azért bíztatja a népet, hogy az fel ne kelljen? Lehet magyar ember annyira gerinctelen, hogy cserbenhagyja a családokat, gyermekeket, öregeket, nincsteleneket? Ugye nem?

Gyurcsány és bandája nem magyar. A Fidesz egy része sem magyar. Igaz Viktor? Hisz a saját bőrödön tapasztalhatod, nap, mint nap. Te magyar vagy, Viktor?

Lehet felelős magyar politikus akkora színész, hogy teljesen az ellenkezőjét teszi annak, mint amit mond? Ugye nem? Lehet felelős magyar politikus olyan lelketlen, hogy az elmúlt száz évben kivéreztetett magyar népet, nemzetet, országot engedi még tovább szipolyozni, sőt szisztematikusan közreműködik ebben? Ugye nem? Lehet felelős magyar politikus annyira gerinctelen, hogy nem váltja be ígéreteit? Ugye nem?

Te, aki Svábyt úgy pöckölted le, mint a legyet, élő adásban, aki porig aláztad Medgyessyt, aki nem tudtad hol vagy 2002 éjjelén a választási vereség után. Ott fenyegettek meg Viktor? Vagy már előre megvettek a 80-as években? Ugye nem? Én láttam Csurka arcát azon az éjjelen, mikor kiírták a MIÉP eredményét a képernyőre. Egyedül volt, és nem hitt a szemének. Nem hitte el, hogy kiesett. Mert nem is eshetett volna ki. Mert a MIÉP a népé volt. És a nép szavazott rá, és majdnem belehaltunk….

Mit ígértél Viktor? Azt ígérted, soha nem adod föl, mindig itt leszel, megmented a magyarságot. Azt ígérted, ha halljuk a hívó szót, menjünk. Mára úgy látszik a teljes társadalom megsüketült, mert nem halljuk, csak Balóné (Morvai) rikácsolását, vagy Gyurcsány károgását.

Nem hallunk Téged, Viktor. Mi az oka? Mitől félsz Viktor? Sokan vagyunk, Viktor, vagy attól félsz? Azt kérted, mindenki hozzon magával még egy embert. Magad is meghökkentél 2002-ben a Kossuth téren, mikor zúgott a másfélmilliós tömeg, Viktor? Ugye nem? Ugye nem ijedtél meg? Mert most sokkal többen vagyunk. Egy szavadba kerül, Viktor! Egy szavadba kerül, és legalább 4 millióan megyünk. Egy szavadba kerül, és megbénítjuk az országot. Egy szavadba kerül, és Magyarország újra a magyaroké lesz. Vagy ettől félsz, Viktor? Ugye nem?

Sokan vagyunk Viktor, de nem megyünk sehova, ha nincs miért. Egy szavadba kerül, és a kivéreztetett gazdatársadalom megmutatja, mi a magyarok Istene! Vagy ettől félsz? Ugye nem? Egy szavadba kerül, és kicsi lesz Budapest! Ettől félsz Viktor? Ugye nem? Egy szavadba kerül, és kitakarítunk, megtisztítjuk a szívünket, lelkünket, és odaállunk! Ettől félsz, Viktor? Ugye nem? Egy szavadba kerül és Budapest ostrom alá kerül. Egy szavadba kerül, és minden magyar odaáll, kutyát nem fogja érdekelni a Jobbik, és senki. Mert Magyarország a magyaroké, nem pártoké, és a magyar ember hitt Neked, Viktor! Ugye nem árultál el bennünket, Viktor? Egy szavadba kerül Viktor, és a tömeg újra zúgni fog, csak sokkal hatalmasabb lesz! Meg ne ijedj Viktor, vagy attól félsz, hogy nem bírod majd megállítani? Ne félj Viktor, magyar ember nem piszkolja be a kezét. A magyar megy előre csendben, mint a szántásban az ökör, de megy… Egyre csak megy. A magyar fegyvertelen, de Isten vele van, és annál nagyobb erő nem kell. Nem untuk meg Viktor, mint ahogy Gyurcsány szeretné. De nem is vagyunk bazári majmok. Nem hívsz minket Viktor… Mi az oka? Mondd meg! Fegyvertelenül mennénk, de sokan lennénk. Az idegen hadsereg nem tudja milyen szembenézni több millió néma magyarral. Te sem tudod ugye? Félsz, Viktor? Ne félj, ez a nép több ezer éves bölcsességgel rendelkezik, azért él még. Azért nem mozdul. Mert túléli ezt is. De könnyebb lenne egy kicsivel, ha hívnál minket.

Hogy a nagyhatalmak nem engedik? Hogy a tőke nem engedi? Hát köss kompromisszumot Viktor! Horthy is megtette, Te is tedd meg! Vagy őket szolgálod, és most jót nevetsz magadban? Ugye nem?

Viktor, 7 éve várunk. 7 évenként változik minden. Nem várhatunk 2010-ig. Letelt a 7 év.

Még egy kérdés Viktor.

Megkérdezted a libásokat, kell-e Bajnai? Megkérdezted az asszonyokat, kiknek férjük belehalt Bajnai intézkedésébe? Megkérdezted a gyermekeiket, van-e Bajnai számára mondanivalójuk? Nem sajdul bele a szíved Viktor, kinek 5 gyermeke van, mit mondanának a libások? Megkérdezted azokat a földművelőket, kiknek elvettétek az életterét, Viktor? Megkérdezted a rengeteg öngyilkosnak a családját, Viktor, kit a mezőgazdaságban földönfutóvá tettetek, többek között a Fidesz is? Ugye nem? Miért, Viktor? Megkérdeztél egy kisnyugdíjast Viktor, mielőtt megfagyott, milyen kínokat élt át? Jártál valaha nyomornegyedben Viktor? Nem. Te egyszer azt mondtad, Magyarországon túl sok a bakter. Ezt hogy értetted, Viktor? Ugye nem olyan polgári Magyarországot építesz, ahol osztálykülönbségek vannak? Ugye nem?

Akkor miért nem hívsz minket? Nem forradalom kell, nagygyűlés kell, kormánydöntés kell, népakarat kell, mert ez egy demokrácia! A népakarat állama. Vagy nem?

„Sokan voltunk, de nem elegen”…

Nem, Viktor! Vagyunk elegen, nagyon sokan vagyunk, és ezt Te is tudod. Túl sokan vagyunk, és Te nem hívsz minket. Te Viktor nagyon jól tudod, hogy több millió embert hívhatnál. Csak nem azért nem teszed, mert a gazdáid nem engedik? Vagy Te nem akarod? Ugye nem?

Viktor, ha lenyomják a torkunkon a népgyalázó, magyarirtó Bajnait, vagy egy másik helytartót, soha senki nem fogja megbocsátani Neked. Mi nem piszkoljuk be a kezünket, de azt nem fogjátok túlélni, Isten nem ver bottal.

Magyar vagy Viktor? Magyar politikus vagy? Hát rajta. Mutasd meg, hogy van vér a pucádban! Gyerünk. Csak Te és Csurka az, aki meg tudja még mozgatni a magyar tömeget. Tessék. Ti megoldhatnátok az életünket Európában.

Földet minden magyar családnak! Földet és kenyeret! A magyar Föld a miénk, és mi megműveljük! A magyar föld a miénk, és az is marad, ezt jó, ha az eszébe vési minden nemzetidegen.

Magyar vagy Viktor? Akkor ne szolgálj ki idegen érdekeket, mert az hazaárulás, tudod ugye? De ez még a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy elárulod a gyermekeinket, és büntetlenül ezt nem teheted meg, még Te sem…

Az országgyűlés nem fogja föloszlatni önmagát, csak ha a nép rákényszeríti. Hát szólj, Viktor, és 4 millió magyar biztos ott lesz! Szólj Viktor, és nem kell félned semmitől.

Új pénzt Magyarországnak, földet minden magyar családnak, teljes adósságeltörlést, új alkotmányt és nem utolsó sorban igaz, magyar politikusokat!

Ugye te is ezt akarod Viktor? Ugye szeretnél 4 millió ember erejében megfürödni? Hát rajta! Gyerünk! Hívd a népet, és nem fog cserbenhagyni!

Miért nem hívsz minket Viktor? Azt beszélik, a Nagyvezér azért van, hogy kifogja a szelet a vitorlából. Ugye nem, Viktor? Azt beszélik a Nagyvezér aljasabb, mint Gyurcsány. Ugye nem, Viktor? Azt beszélik a Nagyvezér Soros csemete, megvették előre 200 évre. Ugye nem, Viktor? Azt beszélik a Nagyvezér uniós diplomata, nem ereszkedik le a magyar néphez. Ugye nem, Viktor?

Csendben kérünk Viktor, szólalj meg, amíg nem késő… És mindent megbocsájtunk.

Ha nem teszed, akkor is beírod magad a történelembe, … hazaárulóként. Teszünk róla, hogy még a szépunokáink is megtudják, ki volt az az Orbán Viktor.

Rajtad áll, király leszel vagy népnyúzó…

Csak Te és Csurka vagytok képesek megindítani a népet. Senki más. És Ti ezt nagyon jól tudjátok. A tőkések is tudják. Vagytok-e elég bátrak? Lesz-e belőletek Horthy? Hát gyerünk, hívd a népet, amíg nem késő!

Minden esélyed megvan rá, hogy Európa legnagyobb kvalitású politikusa legyél. Ehhez erő kell. Borzalmas erő. Van benned? Bennünk van, mi Rád várunk.

Bennünk van erő, mert mi magyarok vagyunk. Benned van? Magyar vagy, Viktor?

Megcsinálod, Viktor? Mi kibírjuk, ha valaki visszaadja a földünket. Ha valaki felépítteti velünk újra a hazánkat, megcsináljuk. Kibírjuk Viktor!

Akarod?

Egy szavadba kerül, Viktor, és egyként mögéd állunk, legalább 4 millióan.

Akarod?

Szólalj meg, amíg nem késő, és új Magyarország épül ebben a csodálatos Kárpát-medencében, mert ez a miénk.

Imádkozz, Viktor, és a lelked mélyén megtalálod a választ. Jól dönts, nincs sok időd.

Ha elárulod a népet, ha elárulod a gyermekeinket, abba ugyan belehalunk, de arra nincs bocsánat, jól jegyezd meg, nincs bocsánat. Nem fogod megúszni.

Vagy már megtetted?

Szólalj meg, Viktor, amíg nem késő, és elindulunk…

 

Varga Szibilla

Magyar Sors Online

 

 
Terembura:
 
Térképek:
 
A magyar nyelv:
 
Kutatások
 
Rovásírás
 
Magyar gyüjtőlapok
 
Tamana
 
ARVISURA
 
Magyar népmesék
 
Régi történetek:
 
Teremtéstörténet
 
Tudástár
 
Badiny Jós Ferenc
 
Szent Korona
 
Őskereszténység
 
AJÁNLOTT IRODALOM
 
Versek
 
Ezoterika
 
Új tud. felfedezések
 
Evolúció
 
Szótár
 
Matematika
 
Egészségünkért
 
Kiszely István
 
A turáni népek
 
Számláló
 
Freestat
freestat.hu
 
Magyar Tudástár Logo
 
Stat
 
Többnejűség
 
Mátra Televízió
 
Elektronikus könyvtár
 
Időkép
Felhőkép
 
Magyar viseletkészítés
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG