Magyar Tudástár
Fehér Sólyom István
 
Legújabb információk
 
Ajánlat I.
 
Mátyás
 
Ajánlat II.
 
Magyar zászló
 
Magyar címer
 
Kortárs alkotók
 
Ajánlat III.
 
Számláló
Indulás: 2007-07-20
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Ajánlat IV.
 
A strassbourgi ítélet
 
Játék
 
Hasznos linkek:
 
Nemzeti Hírháló Tv
 
Magyar Kiáltvány

MAGYAR KIÁLTVÁNY

2009-06-25

1. Nemzetközi Szövetség a Fenntarható Életért
világszervezet megalakítására

Mi magyarok, a Magyar Nádori Szövetség (továbbiakban: MNÁSZ) megalapítói az alapvetően jóravaló emberiség teljes elzüllesztését, páratlan életteret, fenntartható életet biztosító, Isten által teremtett, gyönyörű bolygónk, az anyatermészet gátlástalan tönkretételét és az ellenérdekeltek tehetetlenségét látván úgy határoztunk, hogy kiáltvánnyal fordulunk a világban élő értelemhez, egy erős, tettre kész nemzetközi szövetség, a NESZFÉ létrehozása érdekében.

Az ÉRTELEMHEZ fordulunk, mely velünk együtt látja, hogy jelenleg a Földünkön istentelen, jellemében, viselkedésében aberrált, hitét, gyakorlatát tekintve a sátánt, a száraz matériát, lelketlen pénzt szolgáló, roppant rafinált, de ostobán a saját végzetét is siettető, népség uralkodik, mely erkölcsében, kultúrájában, moralitásában lezülleszti, agymosott, modern bérrabszolgává formálja az emberiséget. Teljességgel kizsigereli, fájdalmában dühöngő, védekező fenevaddá formálja az emberiségnek ölelő kart, tápláló emlőt nyújtó anyatermészetet.
A torzszülött gépezet fenntartható fejlődés elnevezésű filozófiájának a következménye, mely filozófia valójában egy szűk, rosszindulatú és ostoba réteg fenntartható és totálissá fejleszthető uralma, egyben az emberiség és a Föld pusztulása!
Közelebbről: Az egészségtelen, mérgezett és különböző káros módon ható génkezelt élelmiszerek rohamos terjedése. Lelketlen lakájaik, valamint a korlátolt, és aberrált, teljesen kiszolgáltatott tömegemberek létszámának növekedése, a bűnözés fenntartása. Népek megosztása, nemzetek szembeállítása, az esztelen fegyverkezés, környezetszennyezés. A környezetbarát és veszélytelen energia előállítás és forgalmazás különböző módon történő nehezítése. A LEGHITVÁNYABB JELLEMŰ EMBEREK, SZEMÉT, SZENNY, HAZUGSÁG ÉS ÉRTELMETLEN ERŐSZAK URALJA A FÖLDET! Ennek a részben titkos, gátlástalan sátáni erőnek, tudatos, vagy tudattalan lakájai, alapvetően: politikusok, közgazdászok, általában a hitványság kezéből csipegető tudós társaságok, hazug történészek és utoljára, de nem utolsó sorban az egyházak, hiszen Krisztus Urunk keresztre feszítése óta elferdítették a hitet és sötét katakombákból irányítják az egyházakat.
VIGYÁZZ, MÁR KETYEG AZ ÓRA!
Holnap már fékevesztetten tombol a természet és menekül, megvadul, a fuldoklóhoz hasonlatosan gátlástalanul kapkodni fog a biztos talajra, élettérre, ételre, túlélésre törekvő emberiség.
A Magyar Nádori Szövetség tagjai, az emberiség ősnépének, az atlantiszi, mezopotámiai, babilóniai, pártus, galileai, kelta, hun, avar, kazár, szkíta, magyar, stb. őseink ősnyelvét a mai szinten tovább beszélő, őseink gondolkodását átmentő magyarok, első soron az emberiség és élettere a Föld megmentése végett kérünk benneteket, (kormány, szervezeti, egyéni, stb. szinten is), hogy a nagyon fontos célként egy világszervezet, a Nemzetközi Szövetség a Fenntartható Életért mielőbbi megalakítása céljából, mint alapító szervezők, mielőbb jelentkezzetek!
A roppant fontos fellépés miatt az eddig másként gondolkodókat is szeretettel várjuk!

CÉLUNK: A FENNTARTHATÓ ÉLET!
– Valamint az ehhez szükséges valódi tudás társadalmainak létrehozása.
- Az emberiséget tragikus pályára állító nemzetközi cinkosok belátásra kényszerítése, hatalmuk felszámolása.

A Magyar Nádori Szövetség, mint lehetséges mentőövet kínálja fel a vitaanyaga céljából a Nemzetközi Szervezet a Fenntarható Életért (NESZFÉ) részére, a 3. pontban szereplő Nemzet és világmentő programunk tömörített változatát.
2. A magyar kiáltvány program vázlata

A világ legkártékonyabb emberi eszméje, a II. Világháborút követően létrejövő globalizációs világhatalmi törekvések következtében nemzetközivé váló fogyasztói társadalmak 1945. év után kiteljesedő gazdaságfilozófiája: a fenntartható fejlődés gyakorlati végrehajtása.

A fenntartható fejlődés következményei:
1. A fenntartható fejlődés önpusztító gazdaságpolitikájának ráerőszakolása az emberiségre;
2. A pénzhatalom kiteljesedése, a kamat és a tőzsdei szolgálattal;
3. A fogyasztói igények haszonelvű, mesterséges növelése, kielégítése a környezetkáros termékek tömkelegével, és a mérhetetlen pazarlás;
4. A pénzhatalom fenntartása érdekében a hazugság társadalmi gyakorlatának a kifejlesztésével a vallás, a tudomány és a társadalmi hit tévútra vitele;
5. A fogyasztói embertípus kiformálása a divat, a reklám és a médiák segítségével;
6. A globalizációnak az a jó, ha sok a fogyasztó. Következménye: fő felelős az emberiség gradációs robbanásáért;
7. Az emberiség igaz erkölcse helyett, a globalizáció hajtómotorja a liberalizmus jogállamisági elve került fölénybe (mindent lehet az általam írt jogomnál fogva!);
8. Az emberi kötelességek végrehajtása helyett az emberi jogok – az erősebb jogán – érvényesülése.
9. A liberalizmus szabadmadár felfogásával, az emberi szabadság téves értelmezésével, az emberi lábnyom (letaposás) ökológiai viszonyszáma már túllépte az egy egészet;
10. A bioszféra megőrzése helyett, a fosszilis erőforrások haszontalan célokra (katonai, kereskedelmi) való elpazarlásával (motorizáció), környezeti katasztrófa előidézése.

Mi lehet a megoldás?
1. A fenntartható élet új filozófiai irányzatának és gazdaságpolitikájának bevezetése a jövő társadalmának felépítésében, a pénzhatalom felszámolásával;
2. A káros motorizáció azonnali leállítása, természetbarát technológiák bevezetése
3. Az emberi népvándorlási (migrációs) folyamatok azonnali megállítása, és az eredeti állapotok visszaállítása;
4. STOP az emberi gradációra, világraszóló születésszabályozás bevezetése;
5. Az igaz erkölcsre épülő elsődleges történelmi embertípus kinevelése.
6. A tudomány a vallás és a politika igazsághitének a visszaállítása, továbbá teljes körűen minden vallásformára kiterjedő vallásreform azonnali elindítása;
7. A környezeti károkozások azonnali leállítása, a kártételek felszámolása;
8. A globalizmus eszméjének, a természetellenes hímsoviniszta uralom felszámolása, visszatérés az őskereszténység matriarchális társadalmi formáira.
9. A profit alapú globalista világgazdaság lecserélése a jövőbeni természeti világtársadalom és világgazdaság bevezetése mellett.
10. Már a 25. órában tartunk, vagyis a visszafordíthatatlan környezeti katasztrófahelyzet előidézése kezdetén. Vagy sikerül megállítani ezt az eszement globalista őrületet, vagy menthetetlen vége a technikai civilizációnknak. Döntsetek, és fogjunk össze!

Budapest, 2008-07-15.

Tácsi István: Kőműves Géza:
a Magyar Nádori Szövetség a Magyar Nádori Szövetség
ideológusa elnöke
Levélcím: H-9400 Sopron, Puttonyos köz 8.
E-mail: apor45@t-online.hu
Tel.: +36703126794

 
Terembura:
 
Térképek:
 
A magyar nyelv:
 
Kutatások
 
Rovásírás
 
Magyar gyüjtőlapok
 
Tamana
 
ARVISURA
 
Magyar népmesék
 
Régi történetek:
 
Teremtéstörténet
 
Tudástár
 
Badiny Jós Ferenc
 
Szent Korona
 
Őskereszténység
 
AJÁNLOTT IRODALOM
 
Versek
 
Ezoterika
 
Új tud. felfedezések
 
Evolúció
 
Szótár
 
Matematika
 
Egészségünkért
 
Kiszely István
 
A turáni népek
 
Számláló
 
Freestat
freestat.hu
 
Magyar Tudástár Logo
 
Stat
 
Többnejűség
 
Mátra Televízió
 
Elektronikus könyvtár
 
Időkép
Felhőkép
 
Magyar viseletkészítés
 

Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok