Magyar Tudástár
Fehér Sólyom István
 
Legújabb információk
 
Ajánlat I.
 
Mátyás
 
Ajánlat II.
 
Magyar zászló
 
Magyar címer
 
Kortárs alkotók
 
Ajánlat III.
 
Számláló
Indulás: 2007-07-20
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Ajánlat IV.
 
A strassbourgi ítélet
 
Játék
 
Hasznos linkek:
 
Nemzeti Hírháló Tv
 
Mi várható az évtized végéig?

Mi várható az évtized végéig?

Mint ismeretes, az uniós csatlakozással nemzeti kereteink megszűntek. Tradicionális közigazgatásunk utolsó maradványait, a vármegyerendszert éppen napjainkban számolják fel. Hazánkat Brüsszelből vezényelt komprádor kormányzat irányítja egy kisebbség nevében. A Vajk-István akaratából hazánkra szabadított külföldi csőcselék uralma óta ilyen vészhelyzetben csak a Habsburg abszolutizmus korszakaiban és a kommunista terror idején volt hazánk és nemzetünk. Siralmas állapotunkat a világfolyamatok további tragikus elemekkel terhelik.

Mi várható az évtized végéig?...

A világban:
- Egyre mélyülő és általánossá váló energiaválság
- Az energiatermelés, közlekedés, autóipar és szolgáltatás, idegenforgalom hanyatlása
- Államcsődök, az államadósságok törlesztésének felfüggesztése
- A fedezetlen értékpapír-láncok és valuta-rendszerek összeomlása, bankcsődök
- A multinacionális vállalatok szétbomlása - a munkanélküliség 30-40 %-ra nő
- Az ún. demokratikus szabadságjogokat korlátozzák - látens hadiállapot állandósulása
- Kísérlet a világ fosszilis energiabázisaival rendelkező régióinak teljes gyarmatosítására
- Klímaátalakítások - a sarkvidéki és tengeri olaj- és szénmezők feltárása, ökológiai világkatasztrófa, új világjárványok:
- Menekültáradat - a világ lakható részein átrajzolódnak az etnikai térképek
- A nemzeti mozgalmak felerősödnek, az Európai Unió átmenetileg a nyílt diktatúra irányába tolódik, majd felbomlik;
idegenek elleni pogromok világszerte
- Amerikában szeparatista faji mozgalmak támadnak, s az USA több darabra hullik, világhatalmi szerepe csökken, az
Új Világrend intézményei megszűnnek, fokozatosan impotenssé válnak;

Ebben a helyzetben alapvetően két sors- és jövőkép között választhatunk:

A/ - A szétbomló Új Világrend intézményei mellett a liberális kormányzat "utolsó csatlósaként" kitart.
- A gazdasági válság tovább mélyül, felfüggesztik, illetve erősen korlátozzák az ún. "demokratikus"- és nemzetjogokat.
A vidék elszegényedik, s a városok lepusztult panel-lakótelepein hatalmas nyomornegyedek alakulnak ki. Hatalmas menekült tömegek befogadására kényszerül az ország - a városok külső és belső menekülttáborokká válnak.
- Ezzel párhuzamosan feltámad az etnikai szeparatizmus - önálló nemzetiségi autonóm övezetek alakulnak. A magyarság kisebbségbe kerül saját hazájában: a magyar mellett új hivatalos állami nyelvek jelennek meg - "magyarüldözések". Végül
- Magyarország önálló állami léte megszűnik és területét a felbomló Európai Unió újjászülető nemzetállamai egymás között felosztják.

HANGSÚLYOZOM, HOGY MINDEZT 2003. MÁJUS 01-jén, azaz éppen 6 éve látta és láttatta az Ébredés Mozgalom - A nemzeti és vallási megújulásért szerveződött szövetség, amely 2003. Ígéret hava l-i vezetőségi értekezletén hozott elvi határozatot nemzeti önvédelmi feladataink újrafogalmazásáról. Ezt írták akkor: "Mindezt az tette szükségessé, hogy 2003. április 12-én a magyarországi lakosság 36 %-a igent mondott Magyarország EU-integrációjára, s ezzel jóváhagyta az 1990-ben új módszerekkel felgyorsított hon-kiárusítás folyamatát és a közhatalomban egymást váltó négy komprádor-adminisztráció internacionalista politikáját, egyszersmind kinyilvánította, hogy jövőjét nem nezeti keretekben képzeli el. A népszavazás eredménye szerint a nemzetállami kereteink, életterünk, valamint természeti és humán erőforrásaink megvédésében érdekelt öntudatos magyarság számaránya nem éri el az összlakosság 6 %-át, azaz keveseb, mint a két legjelentősebb hazai kisebbség: a zsidóság és a cigányság külön-külön."

Választható sors- és jövőképünk:
B/
- A "jóléti társadalom" álmának szétfoszlásával megerősödik a magyarság faji összetartozás-érzése és nemzeti öntudata; a család szerepe megerősödik, nemzeti érzelmű tanítóink és vezetőink befolyása megnő.
- Nemzeti érdekvédelmi szervezetek, önvédelmi csoportok alakulnak.
- A falvakban földfoglalásokra, a városokban idegenellenes megmozdulásokra kerül sor.
- A külföldi cégeknél munkástanácsok veszik át az irányítást.
- Nemzeti kormány kerül hatalomra és fokozatosan jobbra tolódik.
- A tradicionális nemzeti jobboldal gazdasági és politikai szerephez jut; ezzel elkezdődik az a gazdasági és társadalom-átalakítási folyamat, amit a történelem majd NEGYEDIK HONFOGLALÁSKÉNT ÉS ÁLLAMALAPÍTÁSKÉNT fog számontartani.

Mozgalmunk felismerte, hogy ebben a sorsdöntő helyzetünkben csak Istenünk szavában és védelmében bízhatunk, aki egykor, hasonló vészhelyzetünkben e szavakkal üzent választott népének: "FOGJÁTOK ERŐSEN EGYMÁS KEZÉT ÉS NE FÉLJETEK! ÉN VELETEK VAGYOK, DE ÖSSZEFOGOTT ERŐTÖK, KÖZÖS AKARATTAL ÉS TÖRHETETLEN HITTEL VÉGZETT MUNKÁTOK SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY VELETEK MARADJAK."

Fohász: Világot Teremtő Istenünk, Hadaink Ura, ki őseinket népeddé választottad, s Tanítóinkként, Vezéreinkként testet öltve közöttünk, bennünket egykor a Tudás Népévé és világok urává tettél, kérünk, fordítsd felénk arcodat!
Adj Erőt, hogy tehessük a Jót, s szolgálhassuk Törvényedet!
Anahyta, Boldogasszony Anyánk, ki az Égből szálltál közénk, hogy életet adj Hunor és Magyar népének és Világ Tanítójának, töltsd belénk őseink nagy lelkét, hogy megvilágosodjunk, magunkra találjunk és újra megtaláljuk oltáraidat! Add, hogy oltáraid szent ligetei ismét népünk gyülekező helyei, nemzeti újjászerveződésünk bázisai legyenek!

ÁLDÁS NAPISTENTŐL MINDAZOKNAK, AKIK EZT AZ ÜZENETET HALLJÁK ÉS MEGÉRTIK!

Ennek az "Elvi határozatnak" a folytatását még ma továbbítom. Most ennyi időm adódott a jelzésértékű írás elküldésére. Az Ébredés Mozgalom vezetője akkoriban Erdey Zoltán volt, Várgesztesen él(t?).
Mindezt most leírni azért éreztem fontosnak, mert megdöbbentő volt újraolvasnom a most hat éve hozzám is eljutott határozatot, amit valóban a "véletlen" adott a kezembe.
Reménytkeltő abban az értelemben, hogy vannak az országunkban olyan mozgalmak, még ha nincsenek is a köztudatban, akik nagyon tisztán látták-látják az ország tragikus helyzetét, de nem dobolják világgá a médiákban, nem állnak pénzes háttérerők mögöttük. Jelzi viszont azt, hogy igenis jelen vannak azok a szellemi és lelki erők az országban, amelyek a magyar megmaradást tekintve több mint reménykeltőek. Ők a névtelenek, a nem nyomuló hangzatoskodók és hataloméhes nyomulók.
Teszik csendben, lépésről lépésre a dolgukat lelkükben elhívatottan, érdek nélkül.

(olvasónktól 2003. májusából)

 
Terembura:
 
Térképek:
 
A magyar nyelv:
 
Kutatások
 
Rovásírás
 
Magyar gyüjtőlapok
 
Tamana
 
ARVISURA
 
Magyar népmesék
 
Régi történetek:
 
Teremtéstörténet
 
Tudástár
 
Badiny Jós Ferenc
 
Szent Korona
 
Őskereszténység
 
AJÁNLOTT IRODALOM
 
Versek
 
Ezoterika
 
Új tud. felfedezések
 
Evolúció
 
Szótár
 
Matematika
 
Egészségünkért
 
Kiszely István
 
A turáni népek
 
Számláló
 
Freestat
freestat.hu
 
Magyar Tudástár Logo
 
Stat
 
Többnejűség
 
Mátra Televízió
 
Elektronikus könyvtár
 
Időkép
Felhőkép
 
Magyar viseletkészítés
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |